Sopimusehdot

Varaukset

040 5909437
info(ät)asennussampo.fi


Maksut

Tilausristeilystä ja mahdollisista lisäpaketeista maksetaan 50% varauksen yhteydessä varausmaksuna. Loppulasku laskutetaan vuokraajalta siten, että lasku erääntyy 7 vrk ennen sovittua risteilyajankohtaa. Mikäli risteilyyn on alle 7 vrk varauksesta, laskutetaan koko summa varauksen yhteydessä ja lasku erääntyy maksettavaksi heti.

Peruutus

Jos asiakas haluaa perua varauksensa, hän menettää varauksen yhteydessä suorittamastaan varausmaksusta 50%. Mikäli asiakas haluaa, hän voi maksaa laskun kokonaisuudessaan jo varauksen yhteydessä.

Varauksen siirtäminen

Jos asiakas haluaa siirtää risteilynsä ajankohtaa esimerkiksi huonon sää-ennusteen vuoksi, se on mahdollista. Tämä tulee ilmoittaa puhelimitse kolmepäivää ennen sovitun risteilyn ajankohtaa. Tässä tapauksessa sovitaan risteilylle uusi ajankohta huomioon ottaen veneen muut sovitut varaukset.

Vahingonkorvausvelvollisuus

Asiakas ja hänen seurueensa ovat vastuussa kaikista veneelle ja sen varusteilla aiheuttamistaan vahingoista risteilynsä aikana. Jos asiakas rikkoo veneen omaisuutta, aiheutuneet vahingot laskutetaan häneltä risteilyn päätyttyä.

Risteilyn peruuntuminen meistä johtuen

Mikäli risteily joudutaan perumaan luonnollisesta esteestä johtuen, kuten esimerkiksi veneen tekninen vika, on vuokraava taho välittömästi yhteydessä varauksen tekijään ja jo maksetut varausmaksut palautetaan asiakkaalle. Mikäli asiakas haluaa varata uuden risteilyajan kohdennetaan maksu siihen.

Omien eväiden ja juomien tuonti

Voit tuoda omia eväitä ja alkoholi juomia paitsi  punaviiniä mukanasi veneelle. Veneellä ei ole omaa alkoholi tarjoilua.